نتایج جستجو برای عبارت :

سیاهی گوسفندان رومانیایی، برای صنایع گوشت استان، خیک روغن نبود، خوک بود.

حیوانات گوسفند و بز دو مورد از حیواناتی هستند که برای تولید شیر، گوشت و ... از آنها استفاده میشود، این دو حیوان تفاوت های زیادی باهم دارند و پرورش هر یک از آنها متفاوت است، در ادامه این نوشته به تفاوت های این دو میپردازیم.
پرورش گوسفندگوسفندان یکی از انواع گاوسانان سم دار و نشخوار کنندگان هستند که به صورت اهلی و وحشی یافت میشوند. انسان ها از گوشت، پشم، پوست و شیر این دام برای تولید محصولات خود و همچنین تهیه غذا استفاده میکنند.گوسفندان کوچک تر
نژاد افشاری
گوسفندان  نژاد افشاری جز گوسفندانی است که پرورش آنها خیلی به صرفه است. به خصوص اینکه دارای گوشت و پشم عالی هستند. در اصل زادگاه اصلی گوسفندان افشاری متعلق به زنجان است اما با توجه به نژاد خوب این گوسفند برای پرواربندی و فروش امروزه در پانزده استان دیگر کشور چون کرمانشاه، همدان، آذربایجان غربی، البرز، تهران، فارس شاهد گله های گوسفند افشاری هستیم. دلایل زیادی باعث شده است که امروزه گوسفندان نژاد افشاری جز پر فروش ترین گوسفندان ب
همانگونه که می دانید گوسفندان دارای نژادهای متفاوتی هستند که نژاد زل یکی از آن هاست .
این نژاد از گوسفندان در مناطق ساحلی دریای خزر و بخشی از دشت گرگان نگهداری و پرورش داده می شوند . گوسفندان زل دارای پشمی به رنگ شکری و نخدی هستند و در بعضی مواقع به رنگ حنایی دیده می شوند .
گوسفندان نژاد زل از گوسفندان گوشتی به شمار می آیند و با پرورش و نگهداری این گوسفندان گوشت مرغوب و با کیفیت بالا روانه بازار می شود .
این نژاد دارای دست و پاهای بلندی هستند و د
نژادهای گوسفندان ایرانی به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند :
- نژاد پوستی : این گونه از گوسفندان از نظر تولید پشم و پوستشان مورد توجه قرار می گیرند . پشم این گوسفندان در صنعت پوشاک مورد استفاده قرار می گیرد .
- نژاد گوشتی : این نژاد از لحاظ تولید گوشت مورد توجه فرار گرفته اند . این گوسفندان به سرعت وزن گرفته و گوشت مرغوبی تولید می نمایند .
- نژاد پشمی : این نژاد لاغرتر و کشیده تر از نژاد گوشتی هستند و در سرتاسر بدنشان به صورت انبوه پشم قرار گرفته اس
گوسفندان کرمانی از گوسفندان ایرانی هستند . این گوسفندان را در دسته گوسفندان پشمی و گوشتی قرار می دهند . زیستگاه این گوسفندان همانگونه که از نامشان مشخص است کرمان، کهنوج، سیرجان و جیرفت است . در حدود 2 میلیون راس از گوسفندان کرمانی در ایران وجود دارد .
در رابطه با ظاهر این گوسفندان باید گفت که :
- دست و پاهای این گوسفندان نسبت به سایر گوسفندان بلندتر است و به همن علت توانایی پیمودن مسافت های طولانی را دارند .
- این گوسفندان چشمانی ریز و کوچک دارن
گوسفندان نژاد کردی در شهرهایی مانند کردستان، کرمانشاه و اذربایجان غربی پرورش داده میشوند و این گوسفندان از دسته دام هایی هستند که میتوانند در شرایط سخت کوهستانی زندگی کنند.
این دام در شهرهای دیگری مانند خراسان و شیروان هم وجود دارند که به آنها گوسفندان کردی نژاد دشتی گفته میشود.
قیمت گوسفند زنده نژاد کردی از بقیه  نژادها کمی بیشتر است و این مورد به این دلیل است که ایم گوسفندان دنبه و چربی خیلی کمی دارند و درصد گوشت خیلی بالاتری در مقایسه ب
شاید به نظر بیاید که پرورش گوسفندان کار آسانی است اما این گونه نیست و اگر به مسائل بهداشتی گوسفندان توجه ویژه ای نشود باعث بروز بیماری در گوسفندان و مرگ و میر آن ها می گردد .
در حالت بدتر ممکن است که بیماری از گوسفندان به انسان ها منتقل گردد .
یکی از دلایل سرفه گوسفندان، سرما خوردگی است که برای درمان آن از لیلیور و تراماسین استفاده می شود . دلیل دیگر سرفه گوسفندان بیماری میازیس است .
با شروع فصل گرما دامداران با پدیده ای به نام مگس سینوس بینی مو
دامداران هر سال با چیدن پشم گوسفندان سود بسیار زیادی نصیبشان می شود . مقدار زیادی از این پشم هر ساله به کشورهای خارجی صادر می گردد.
از این پشم در صنعت نساجی استفاده می گردد و همین طور در صنعت قالیبافی نیز از آن استفاده می شود .
پشم گوسفندان آن ها را از سرما و گرما محافظت می کند و اگر کار پشم چینی به درستی و در زمان مناسب انجام نشود مشکلاتی برای دام به وجود می آید .
پشم زیاد باعث می شود که دام تعریق کند و این تعریق زیاد باعث بد بو شدن گوشت و تجمع آلو
در این مطلب به گوسفند نژاد افشاری خواهیم پرداخت و شما را با ویژگی های اصلی و همچنین خصوصیت های نژاد افشاری آشنا خواهیم کرد. همانطور که میدانید گوسفندان به انواع نژاد ها تقسیم بندی می شوند، یکی از این نژادها  گوسفند نژاد افشاری است که پرورش آنها بسیار به صرفه تر از سایر نژاد ها محسوب می شود در کنار با صرفه بودن پرورش و نگهداری اینگونه گوسفندان از خصوصیات مانند بهره برداری بهتر از نظر گوشتی و همچنین از پشم و پوست مرغوبتری برخوردار است. بناب
نژاد گوسفندان سافولک  ( Suffolk ) از نژاد گوسفندانی با میزان پشم متوسط ، صورت های سیاه و پشمی تیره و بدون شاخ هستند که در دسته نژادهای گوسفندی پرطرفدار در جهان محسوب می شوند .
گوسفندان سافولک از جفت گیری نژاد سوت داون با نژاد نورفولک طی سالهای ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ به تکامل رسیدند و از استقامت زیادی در شرایط آب و هوایی متنوع برخوردار هستند .
از مهم ترین ویژگی های این گوسفندان می توان به توانایی وزن گیری بالا در طول دوره پرواربندی ، تولید گوشت با کیفیت ، تو
گوسفندان از جمله حیواناتی هستند که به راحتی رام و اهلی می شوند و در اکثر مناطق شهری و روستایی پرورش داده می شوند . 
هر یک از نژادهای گوسفندان می توانند تولیدات خاص خود را برای انسان ها داشته باشند . مثلا برخی از نژادها به منظور تولید گوشتشان پرورش داده می شوند و برخی دارای پشم با کیفیت هستند و می توانند برای دامدار سود بالایی داشته باشند .
دامداران گوسفندان را در فضای آزاد رها می کنند که این کار هزینه بسیار کمی برای دامدار دارد . البته در این ر
گوسفند یکی از دام هایی است که دامپروران برای مصارف گوناگون آن را پرورش می دهند . امروزه افراد زیادی به خرید و فروش گوسفند زنده می پردازند و از این راه کسب در آمد می نمایند . 
از گوشت گوسفند برای خوردن استفاده می شود . این گوشت دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است . شما عزیزان با مصرف گوشت گوسفند می توانید انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه را پیدا نمایید . 
پروتئین موجود در این گوشت بسیار بالاست و برای سلامتی انسان بسیار مفید می باشد .
با تمام
این گونه از گوسفندان در دسته گوسفندان گوشتی قرار می گیرند . این گوسفندان در مقابل بیماری ها بسیار مقاوم هستند .
در رابطه با خصوصیات ظاهری این گوسفندان باید گفت که :
- این گوسفندان دارای دست و پاهای کشیده هستند و به همین علت در مناطق کوهستانی کردستان پرورش داده می شوند .
- میش ها در این نژاد بدون شاخ هستند و در قوچ ها شاخ کوچک و رشد نکرده و یا شاخ کامل دیده می شود .
- سر، صورت، دست و پای این گوسفندان، قهوه ای و رنگ بدن آن ها قهوه ای تیره تا روشن است .
-
گوسفند نژاد سنگسری یکی از نژادهای ایرانی است که آن ها را در دسته گوسفندان گوشتی قرار می دهند .
زیستگاه این گونه از گوسفندان همانگونه که از نامشان پیداست به محلی به نام سنگسر در شمال شهر سمنان باز می گردد .
در رابطه با ظاهر این گوسفندان باید بگوییم که :
- پشم گوسفندان سنگسری از قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره متغیر است  و در برخی موارد به رنگ های نخودی، بور و کبود دیده می شوند .
- جثه این گوسفندان کوچک است و دارای پاهای ظریف و نازک هستند .
- دنبه این گو
گوسفندان نژاد قشقایی به دلیل داشتن خصوصیات ذاتی برتر در دسته بهترین گوسفندان ایرانی قرار میگیرد. اصولا نام گذاری گوسفندان بنا به محل زندگی آنها صورت میگیرد و به همین شکل گوسفندان این نژاد هم با نام زیست بومشان شناخته میشوند. در ادامه این نوشته اطلاعات کاملی برای آشنایی با این نژاد در اختیارتان قرار خواهیم داد.
گوسفند نژاد قشقایی یکی از اتنواع گوسفندانی است که برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار میگیرد. بسیاری از افرادی که قصد نگهداری دا
عباس نورزائی
 
دوستانی با هم برای تفریح به کنار ساحلی رفته بودند، مشغول خوردن بودند، متوجه شدند که یک خیک روغن حیوانی وسط سیلاب است و امواج، آن را بالا و پائین می‌برد. برای تصرف آن بین دوستان رقابت افتاد و یکی از آنها خود را زودتر به آب زد و شناکنان خود را به خیک روغن رساند. دوستانش دیدند او هم با خیک مرتب به زیر آب می‌رود و بیرون می‌آید و در حال غرق شدن است. گفتند رهایش کن داری غرق می‌شوی !! گفت: «این خوک است، خیک نیست. من رهایش کرده‌ام ولی او
- نژاد کلکو : این گونه گوسفندان دارای حجم پشم بالایی هستند . توانایی پیاده روی در این گونه گوسفندان به دلیل کشیده بودن قامتشان بالا است .
- نژاد لری بختیاری: اصالتا این نژاد به چهار محال و بختیاری بر می گردد. این گونه گوسفندان دارای سرها و گوش ها و دنبه های بسیار بزرگی هستند .
- نژاد زل ( آریایی ) : این گونه گوسفندان در سواحل دریای خزر و در شهر گرگان مشاهده می شوند . دارای سرهای کوچکی هستند و دارای شاخ های بزرگی هستند .
مجموعه گوسفند زنده از تمامی انو
گوسفندان حیواناتی هستند که برای استفاده از پشم ، گوشت ، شیرشان پرورش داده می شوند . دامداران از این طریق سود بسیار زیادی کسب می نمایند .
افراد زیادی در شهر تهران دغدغه این را دارند که گوسفند مورد نظرشان را از کجا می توانند تهیه نمایند .
در ابتدا افراد باید به مکان هایی مراجعه نمایند که گوسفندان خود را در محیط های سالم و بهداشتی پرورش می دهند .
برای خرید به نشانه های ظاهری دام توجه نمایید تا از سلامت دام اطمینان حاصل نمایید . پشم حیوان نباید به آ
گوسفند حیوانی است که دارای گوشت حلالی است . این دام برای مصارف گوناگون پرورش داده می شود .
این دام به جهت استفاده از پشم ، گوشت ، شیر و ... پرورش داده می شود و دامداران از طریق پرورش این دام سود بسیار زیادی کسب می نمایند .
حتی از فضولات این دام به عنوان کود برای زمین های زراعتی و باغ ها استفاده می شود .
جالب است این نکته را بدانید که گوسفندان چربی ها و موادی را تولید می نمایند که به عنوان مواد خام در صنعت هایی مانند ساخت لوازم بهداشتی و آرایشی استفا
گوسفندان نیز مانند سایر حیوانات دچار بیماری می شوند در این صورت باید در حین پرورش گوسفندان تمامی نکات بهداشتی را در نظر گرفت تا به بیماری دچار نشوند .
یکی از شایع ترین جاهایی که گوسفندان به انواع بیماری ها و انگل ها مبتلا می شوند ، هنگام تغذیه و چریدن دام است. 
انگل گوسفندان به انگل های داخلی و خارجی دسته بندی می شود . انگل های داخلی مانند انگل موجود در معده و روده می باشد .
ساس ، کک ، کنه و شپش از انواع انگل های خارجی هستند .
                       
گوسفندان زیادی در جهان وجود دارند که دارای خصوصیات مختلفی هستند و همین موضوع باعث می شود که گوسفندان را در دسته های مختلفی قرار دهند .
گوسفندانی که در یک دسته قرار داده می شوند دارای خصوصیات فیزیولوژی و تولیدی مشابه هستند .
یکی از نژادهای گوسفندان ، نژاد ماکویی است که اغلب به رنگ سفید دیده می شوند و در قسمت پوزه گوسفند و قسمت انتهایی دست و پاها و همین طور اطراف چشم ها کله هایی مشکی رنگ به چشم می خورد .
پشم این نژاد بسیار مرغوب است و در صنعت ریسن
در کشور افغانستان انواع متفاوتی از گوسفندان وجود دارد . گوسفند نژاد قره قل از مشهورترین گوسفندان افغانستان است .
این گوسفند به طور گسترده در کشور افغانستان پرورش داده می شود . از پوست این گوسفندان برای ساخت کلاه استفاده می شود .
باید گفت که در کشور افغانستان در حدود 30 هزار هکتار زمین به صورت علفزار وجود دارد که از تمامی این مناطق برای پرورش گوسفندان استفاده می شود و دولت هیچ گونه نظارتی بر این علفزارها ندارد .
انواع گوسفندان نژاد افغان :
- گوس
گوسفندان حیواناتی هستند که علوفه می خورند.آنها دارای خز ضخیم به نام پشم هستند.پشم همه ساله مانند مویی که می گیرید چیده می شود.پشم برای لباس پوشیدن ما از لباس گرم است.ما گوشت گوسفند را می خوریم و پنیر درست شده از شیر گوسفند استفاده می کنیم.
گوسفندان زمانی حیواناتی وحشی بودند ، اما هزاران سال پیش توسط انسان به دلیل داشتن پشم ، گوشت ، اهلی شدند. امروزه ، هنوز هم انواع مختلفی از گوسفندهای وحشی وجود دارد ، اما بیشتر آنها کشاورزی می شوند.
گوسفند نر
همانگونه که می دانید گوسفندان به دسته های متفاوتی تقسیم بندی می شوند . یکی از این نژادها، نژاد افشاری است .
در این مقاله برخی از ویژگی های این گونه از گوسفندان را بیان می کنیم تا بیش تر با این نژاد آشنا شوید .
ویژگی های گوسفندان افشاری :
- گوش های بزرگ و افتاده دارند .
- میش ها و قوچ های این نژاد بدون شاخ هستند .
- رنگ این گونه از گوسفندان قهوه ای روشن یا قهوه ای تیره است .
- دنبه این گونه از گوسفندان به صورت سفره ای و پهن است .
- این نژاد جزء گوسفندان پش
گوسفندان نژاد قره گل جزو دسته ای از گوسفندان می باشند که دارای زیست بوم های بیابانی هستند. این گونه گوسفندان در بیابان های سرخس یافت می شوند. ویژگی های بدنی و ظاهری این گوسفندان متناسب با آب و هوای بیابانی می باشد. رنگ بدن و پشم گوسفندان این نژاد در زمان برگی مشکی می باشد و با رشد کردن گوسفند رنگ بدن به خاکستری تبدیل می شود و اما دست و پا و کله ی گوسفند هم چنان به رنگ مشکی باقی م ماند. تعداد اندکی از گوسفندان این نژاد دارای رنگ خاکستری و قهوه ای
در کشور افغانستان حدود 30 میلیون زمین به صورت علفزار وجود دارد این حجم از زمین های علفزاری در واقع 47 در صد از مساحت کل کشور افغانستان را در برگرفته است. از جمله این نواحی گسترده می توان به دامنه های کوه هندوکش اشاره کرد که این نواحی از سرزمین افغانستان جزء یکی از بهترین  و کار آمد ترین چراگاه های طبیعی و همیشگی برای نگه داری و پرورش گوسفندان می باشد.
در کشور اقغانستان  گونه های مختلف گوسفند با نژاد های گوناگون  وجود دارد. از جمله این نژاد های گ
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم. 
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
گوسفند حیوانات اهلی هستند که به دلیل پشم ، گوشت و شیر در مزارع پرورش می یابند.همراه با بز ، خوک و گاو ، گوسفندان جزو اولین حیواناتی بودند که اهلی شدند. طبق گزارش فائو ، گوسفندان پستاندارانی هستند که بیشترین تعداد نژادهای ثبت شده را دارند. نژادهای گوسفند را می توان با توجه به هدف اصلی که برای آنها پرورش داده شده است ، نوع الیاف تولید شده و یا به خصوصیات جسمی خاصی طبقه بندی کرد. برای شماره گوسفندان جهان ، اینجا را ببینید.
گوشت گاو و پشم گوسفنددر
اگر قصد خرید گوسفند زنده در تهران و پرورش گوسفند را دارید لازم است که با انواع نژاد های گوسفندان آشنایی داشته باشید تا با انتخاب بهترین نژاد گوسفند که بیشترین سود دهی را داشته باشد بتوانید به کسب و کارتان رونق دهید.
برای انتخاب نژاد گوسفند مناسب در ابتدا لازم است که با انواع آنها آشنایی داشته باشید. در مقاله نژادهای گوسفند انواع آنها شامل گوسفندان نژاد پشمی، گوشتی و شیری را معرفی کردیم.
 محبوب ترین نژاد گوسفندان در ایران، نژادهای گوشتی هست
همیشه همه ما وقتی اسم گوسفند می آید فکر می کنیم که همه آنها یک شکل هستند و هیچ تفاوتی با هم ندارند. اما همه گوسفندان هم مثل انسان ها نژادهای گوناگون و البته شکلهای گوناگون دارند. در این مقاله ما سعی می کنیم تفاوت قوچ و گوسفند یا همان گوسفند نر و گوسفند ماده را بیان کنیم اما ابتدا کمی در مورد استفاده هر نوع گوسفند در صنعت دامداری صحبت می کنیم. برای خرید گوسفند زنده در تهران با ما در ارتباط باشید.

همان طور که همه ما انسان ها از دو جنس نر و ماده خلق
 خواص چشمگیر نارگیل
 
نارگیل میوه نخل نارگیل (Cocos nucifera) است.
برای آب ، شیر ، روغن و گوشت خوشمزه آن استفاده می شود.
نارگیل ها بیش از 4500 سال است که در مناطق گرمسیری رشد کرده اند اما اخیراً به دلیل طعم ، کاربردهای آشپزی و مزایای بالقوه سلامتی آنها محبوبیت زیادی پیدا کرده است (1).
در اینجا 5 مزایای سلامتی و تغذیه ای نارگیل ذکر شده است.
انواع محصولات نارگیلگوشت سفید خام داخل یک نارگیل به آن هسته گفته می شود. دارای بافتی محکم و عطر و طعم خوشمزه و کمی شیر
گوسفندان نژاد لری بختیاری جثه بزرگتری نسبت به سایر گوسفندان دارند . این گوسفندان با رنگ سفید کرم رنگ و در برخی موارد به رنگ قهوه ای دیده می شوند .
این گونه از گوسفندان گوش های بزرگ و آویزان دارند . باید گفت که دنبه این گوسفندان در مقایسه با سایر گوسفندان بزرگتر است .
قوچ های بختیاری دارای کاکل هستند و وجود همین کاکل باعث می شود که قیمت آن ها بالاتر رود .
سایز سر این گونه از گوسفندان نسبت به سایر گوسفندان بزرگ تر است .
قوچ ها و میش ها بدون شاخ هستن
پیراشکی گوشتمواد لازم برای پیراشکی گوشت با سیب زمینی
پیراشکی گوشت معمولا به عنوان فینگرد فود هم شناخته می شود و از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار می باشد که معمولا در مهمانی ها سرو می شود ، پیراشکی گوشت با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات و صیفی جات درست می شود.
مواد لازم برای پیراشکی گوشت

سیب زمینی آب پز:سه عدد
نمک و فلفل سیاه :کمی
گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز:یک عدد
روغن و زرد چوبه: به مقدار لازم
تخم مرغ:یک عدد
کره:50 گرم
آرد سوخاری :مقداری

پ
این نژاد یکی از بهترین نژادها است . افراد زیادی به پرورش این گوسفند مشغول هستند .نام این نژاد از نام یک روستایی گرفته شده است . امروزه از تمامی فرآوره های حاصل از این گوسفند استفاده می شود بنابراین آن را در دسته گوسفندان پشمی ، شیری و گوشتی قرار می دهند .این گوسفندان دارایی جثه ای متوسط هستند . گوش این گوسفندان بلند است و همیشه رو به پایین قرار دارد . از دیگر ویژگی های این گوسفندان می توان به دنبه بزرگ پر از چربی آن ها اشاره نمود .قوچ های این نژاد
این گوسفند نژاد مهربان را می توان به عنوان یکی از بهترین گوسفندانی دانست که نژادی ایرانی دارند. این گوسفندها به این دلیل نژادی خوبی معرفی می شوند که ویژگی ها و خصوصیت های منحصر به فردی دارند و برای پرورش به عنوان گوسفند گوشتی می تواند بهترین انتخاب باشد. این نژاد از گوسفند را می توان پرجمعیت ترین نژاد گوسفند ایرانی دانست.
گوسفند مهربان
گوسفند نژاد مهربان به دلیل آن که ویژگی های خاصی دارد می تواند برای پرورش و همین طور برای فروش گوشت یکی از ب
در این مقاله می خواهیم شما را با خواص شیر گوسفند آشنا کنیم :
- کاهش سطح کلسترول
- تقویت نمودن استخوان ها
- پیشگیری از نقایص مادرزادی
- مقابله با سرطان
- کاهش فشار خون
- تحریک رشد و تکامل
قسمت زیادی از خواص شیر گوسفندان مربوط به تغذیه آن هاست . این که گوسفندان با چه علوفه ای تغذیه شده اند ؟
در گروه گوسفند زنده قائم تمامی گوسفندان در مناطق ییلاقی پرورش می یابند و برای رشدشان از داروهای هورمنی استفاده نمی گردد.
پیاز متوسط   ۳ عدد
لپه۱   نصف لیوان
گوشت (چرخ کرده یا خورشتی)
رب گوجه
سیب‌زمینی سرخ شده
اگه گوشت چرخ کرده‌ست که با پیاز تفت میدیم، اگه نه در قابلمه‌ای جدا گانه با کمی روغن و کمی آب گوشت رو تفت میدیم تا کاملا سرخ بشه.
پیاز رو خورد میکنیم و توی تابه میریزیم. اول بدون روغن تفت میدیم تا آب پیاز گرفته بشه. بعد روغن و زردچوبه اضافه میکنیم. و پیاز رو طوری سرخ میکنیم که طلایی مایل به مشکی بشه! ۳
وقتی پیاز سرخ شد لپه رو اضافه میکنیم و کاملا سرخش میکنیم.
چریدن مرحله ای از تغذیه گوسفندان است که در طول آن دام انرژی مورد نیاز برای زندگی را از طریق علوفه به دست می آورد .
چریدن گوسفندان در فضای باز و آزاد می تواند جنبه اقتصادی داشته باشد . دامدار باید از شیوه صحیح استفاده از چراگاه اطلاع داشته باشد تا دام ها بتوانند به طور دائم از علوفه استفاده نمایند بدون آن که به ریشه علوفه آسیبی وارد شود .
انواع مختلف چراگاه ها :
- مرتع پر درخت 
- مرتع بدون درخت 
مراحل چرای گوسفندان به صورت زیر است :
- چرای باز : در ا
مواد اولیه برای 4 نفر :
سینه مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن)
زیتون 2/3 فنجان (هست در آورده)
پوست لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
خرده نان نصف فنجان
گوشت دودی 4 ورقه ی نازک
روغن زیتون برای سرخ کردن
با  همه چی همراه باشید

ادامه مطلب
گوسفند نژاد رامبویه (Rambouillet) یکی از انواع نژادهای گوسفند مرینوس است که در دسته ریزپشم ها قرار میگیرد. این گوسفندان بومی کشور فرانسه بوده و یکی از نژادهای گوشتی محسوب میشود. علاوه بر تولید بالای گوشت، این نژاد به منظور تولید پشم نیز پرورش داده میشود. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ویژگی های اصلی این گوسفندان آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مقدمه
گوسفند رامبویه که به نام های مرینوس فرانسوی و مرینوس رامبویه نیز مشهور است در واقع یکی از نژاد
نژاد گوسفندان سافولک  ( Suffolk ) از نژاد گوسفندانی با میزان پشم متوسط ، صورت های سیاه و پشمی تیره و بدون شاخ هستند که در دسته نژادهای گوسفندی پرطرفدار در جهان محسوب می شوند .
گوسفندان سافولک از جفت گیری نژاد سوت داون با نژاد نورفولک طی سالهای ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ به تکامل رسیدند و از استقامت زیادی در شرایط آب و هوایی متنوع برخوردار هستند .
از مهم ترین ویژگی های این گوسفندان می توان به توانایی وزن گیری بالا در طول دوره پرواربندی ، تولید گوشت با کیفیت ، تو
طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخکردهمواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:1 فنجان
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی ساده و لذیذ
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت
تصور می شود که گوسفندان اهلی از اروپای مرکزی و آسیا سرچشمه گرفته اند. امروزه حداقل 1 میلیارد گوسفند در کره زمین وجود دارد که گوسفند های تجاری تجاری بیشتر در نیوزلند ، استرالیا ، بخش هایی از آمریکای شمالی و انگلستان یافت می شوند.گوسفند پستانداران گیاهخوار متوسط ​​هستند که بر روی چمن و انواع توت ها چرمی می گذارند. گوسفندها عمدتاً برای گوشت و پشم آنها کشیده می شوند ، اما گوسفند نیز گاه به دلیل شیر آنها پرورش می یابد.
در انگلیس در سال 2001 شیوع وی
گرگی در اتاقکی در آغل گوسفندان ما زاییده بود و سه چهار توله داشت و اوائل کار به طور مخفیانه مرتب به آنجا رفت و آمد می کرد و به بچه هایش میرسید ، چون ‌آسیبی ‌به‌ گوسفندان‌ نمیرساند‌ وبخاطر ترحم‌ به‌ این ‌حیوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و‌ بچه‌هایش‌، او را بیرون ‌نکردیم‌، ولی ‌کاملا ا‌و را زیر نظر‌ داشتم‌.
این‌ ماده‌ گرگ ‌به ‌شکار میرفت‌ و هر بار مرغی‌، خرگوشی ‌، بره‌ای شکار میکرد و برای ‌مصرف ‌خود و بچه‌هایش ‌می آورد‌.اما با اینکه ‌رفت
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
خواص روغن های مختلف بر روی پوست
 
1. روغن نارگیلروغن نارگیل یک روغن خوراکی است که از گوشت نارگیل های بالغ ساخته شده است. در انواع تصفیه شده یا تصفیه نشده موجود است.
روغن نارگیل تصفیه نشده از گوشت نارگیل تازه تهیه می شود. با مواد شیمیایی فرآوری نشده و عطر و طعم نارگیل آن را حفظ می کند.
روغن نارگیل تصفیه شده از گوشت نارگیل خشک شده که به آن کپرا نیز می گویند ، می آید. برای از بین بردن آلاینده ها و همچنین عطر و طعم و مزه های مختلف نارگیل سفید شده و از ب
آموزش درست کردن ماکارونی ساده اما خوشمزه
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده :  نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:1 فنجان
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :  نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی ساده و لذیذ
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید ت
گوسفندان ماکویی یکی از دسته نژادهای گوشتی و پشمی هستند؛ این نژاد یکی از نژادهای گوسفندان ایرانی است. رنگ گوسفندان این نژاد سفید است و دارای پشم های بلندی است و قابلیت رنگ پذیری خیلی خوبی دارد، برای همین از پشم گوسفندان ماکویی در صنعت قالی باقی و رنگ رزی استفاده های زیادی میشود. در ادامه این نوشته با برخی از خصوصیات گوسفندان نژاد ماکویی آشنا خواهیم شد.
خصوصیات گوسفندان ماکوییاز آنجایی که این نژاد از نژادهای پشمی است. دارای پشم های سفید با ال
روز روزگاری در ایام قدیم بزی بود در گله گوسفندان که حاکم بره ها بود و چون شاخ داشت در اول گله راه میرفت جلوی همه و تک و تنها میان گوسفندان گیر کرده بود صاحبش بز رو جداگانه خریده بود ولی چون حس شاخدار بودن به بز دست داده بود میگفت حتما حکمت خداست که من شاخ دارم و شاخم میزد به گوسفندان که به هر گوسفندی که شاخ میزد اون گوسفند یک ساعت گریه میکرد ولی تا بز دید که گوسفندان جمع شده اند که ضدش کودتا کنند و یک بار هم میخواستند بز را به درون رودخانه بیاند
 
کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
2 فنجان کشک
10 عدد بادمجان متوسط
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
5 قاشق غذاخوری نعناع خشک
دستور العمل‌
گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوییم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم.
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
مواد لازم : 4 نفر
 
 
 آب گوشت یا مرغ    1 فنجانسس سویای کم نمک    2 قاشق سوپخوریزنجبیل خرد شده    1 قاشق سوپخوریسرکه ی برنج یا خرما    2 قاشق چایخوریشکر     2 قاشق چایخوریکنسانتره ذرت     2 قاشق چایخوریروغن زیتون     2 قاشق سوپخوریسینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     1/5 پوندموسیر پوست کنده شده و قطعه شده     2 عددبرنج پخته شده و سرخ شده     2 فنجانکلم بروکلی بخارپز شده     1 بوته
 
 
 
طرز تهیه :
 
 
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و
انشای بسیار زیبای یکی از دوستام، حتما بخونیدش!
مستی به وقت نیمه شب
درست در تکاپو برای یافتنی اوجی دردناک برای این سری که گرمای پرواز بر فراز نوشته را بال بزند و بعد در نقطه ای که انتظارش را ندارید با ترس سقوط آشنا کند.

ادامه مطلب
روغن آرگان چیست؟
روغن آرگان برای اهداف آشپزی و همچنین لوازم آرایشی استفاده می شود و اغلب به کاسکوس (بلغور عربی)، سالاد و سایر سس ها اضافه می شود. گوشت میوه آرگان نیز می تواند به صورت خمیر درآید و بر روی دسرها و نان، شبیه به کره بادام زمینی استفاده شود. این روغن را می توان به طور مستقیم برای بیماری های خاصی روی پوست استفاده کرد، یا با سایر کرم ها، پمادها یا روغن های حامل مخلوط کرد. بسیاری از مردم نیز از روغن به طور مستقیم بر روی موهای خود است
با رعایت بهداشت دام ها می توان از تلفات ناشی از مرگ و میر بین گوسفندان جلوگیری کرد و گوشت سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار می دهد .
اگر بتوانیم امور بهداشتی دام ها را به خوبی رعایت کنیم می توانیم به سلامت فرد و جامعه را کمک کنیم زیرا طبق زنجیره غذایی همه به هم وابسته هستند .
هرچه محل نگهداری از گوسفندان تمیز و بهداشتی باشد و دام ها تحت نظر دامپزشکان قرار گیرند به همان مقدار مقاومت دام ها در مقابل بیماری ها افزایش می یابد و مرگ و میر در بین دام
پیراشکی گوشت
تهیه پیراشکی پیچیدگی چندانی ندارد و همانطور که می دانید، هم می توان آن را در روغن سرخ کرد و هم می توان پیراشکی رژیمی یعنی پیراشکی در فر تهیه کرد که در این مطلب با روش تهیه پیراشکی گوشت و پیازچه در فر آشنا خواهید شد.
ادامه مطلب
گوشت چرخ کرده
مرغ
تخم مرغ
پیاز و سیر
آبلیمو
پودر سوخاری
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین
زعفران
رب گوجه
 
 
گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. به صورت گلوله در میاریم و توی روغن سرخ میکنیم.
گوشت مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، آبلیمو و زعفران، تخم مرغ و پودر سوخاری توی غذاساز میریزیم.
بعد یه لایه نازک از مرغ رو دور گلوله های گوشتی سرخ شده
یکی از مباحثی که در پرورش گوسفندان دارای اهمیت زیادی است بحث بهداشت دام هاست . اگر به این مساله توجه ویژه ای شود از مرگ و میر در بین گوسفندان جلوگیری می شود .
اگر به امور بهداشتی دام ها توجه شود می توان به سلامت فرد و جامعه کمک کرد زیرا طبق زنجیره غذایی همه این ها بهم وابسته اند . اگر به محل نگهداری گوسفندان توجه شود و بهداشت در آن ها رعایت شود و مداوم گوسفندان تحت نظر دامپزشکان قرار گیرند استقامت دام ها در مقابل بیماری ها بالاتر می رود و مرگ و م
روغن آرگان چیست؟
روغن آرگان برای اهداف آشپزی و همچنین لوازم آرایشی استفاده می شود و اغلب به کاسکوس (بلغور عربی)، سالاد و سایر سس ها اضافه می شود. گوشت میوه آرگان نیز می تواند به صورت خمیر درآید و بر روی دسرها و نان، شبیه به کره بادام زمینی استفاده شود. این روغن را می توان به طور مستقیم برای بیماری های خاصی روی پوست استفاده کرد، یا با سایر کرم ها، پمادها یا روغن های حامل مخلوط کرد. بسیاری از مردم نیز از روغن به طور مستقیم بر روی موهای خود است
اطلاعاتی در مورد روغن آرگان
روغن آرگان برای اهداف آشپزی و همچنین لوازم آرایشی استفاده می شود و اغلب به کاسکوس (بلغور عربی)، سالاد و سایر سس ها اضافه می شود. گوشت میوه آرگان نیز می تواند به صورت خمیر درآید و بر روی دسرها و نان، شبیه به کره بادام زمینی استفاده شود. این روغن را می توان به طور مستقیم برای بیماری های خاصی روی پوست استفاده کرد، یا با سایر کرم ها، پمادها یا روغن های حامل مخلوط کرد. بسیاری از مردم نیز از روغن به طور مستقیم بر روی موه
یکی از دلایل دیگری که باعث شده است خرید گوسفند زنده بیش تر از دیگر انواع دام صورت گیرد این است که این دام گوشت لذیذی دارد و طرفداران گوشت گوسفندی خیلی زیاد تر هستند. داشتن قیمت مناسب تر هم می تواند یکی از همین دلایل باشد. بسیاری از مردم هم هستند که اعتقاد دارند گوشتی که از قصابی ها می خرند معلوم نیست چه مدت زمان است که در سردخانه قرار دارد و حتی مشخص نیست که این گوشت، متعلق به یک دام سالم یا مریض بوده است. به طور کلی هر چقدر که گوشت بیش تر در سرد
معمولا لوبیا پلو را با گوشت چرخ‌کرده طبخ می‌کنند اما «لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای» هم مجلسی‌تر و لذیذتر است و هم به عنوان یکی از بهترین غذاها برای دورهمی‌های دوستانه و فامیلی جز صدرنشین‌هاست.
مواد لازم
2 پیمانه برنج
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت
400 گرم لوبیا سبز
2 عدد هویج متوسط (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زعفران
زردچوبه
روغن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید. دوسر لوبیا را با چاقو جدا کنید و آن
 
همانگونه که می دانید هر چه بیماری در بین گوسفندان افزایش یابد، مرگ و میر گوسفندان نیز بیش تر می شود و در نتیجه سود آوری پرورش گوسفندان کاهش خواهد یافت.
شاید تا کنون مسمومیت های زیادی در گوسفندان دیده باشید. اما بدترین آن ها مسمومیت مس است که این مسمومیت در اثر مصرف زیاد مس در مواد غذایی و در طولانی مدت به وجود می آید که می تواند سبب مرگ گوسفند شود .
 
مسمومیت مس در گوسفند زنده
در واقع باید گفت که مسمومیت مس در گوسفند زنده به این معنا نیست که گ
گوشت گوساله طبعش سرد است و با طبع بچه‌ها سازگار نیست!
 
به بچه‌ها حتما گوشت گوسفند بدهید (طبع گرم) و کمک می‌کند وزن بگیرند و بنیه بدنی‌شان را تقویت می‌کند.
 
گوشت گوسفند ضد اوتیسم و ضدکم‌خونی است و خیلی زود هضم است.
 
گوشت گوسفند و بلدرچین از چاق کننده ترین نوع گوشت هستند. ضمنا ویتامینهای گروهB و ریزمغذی‌ها هنگام پختن از بافت گوشت خارج و کف می‌کنند و نباید آنرا دور ریخت.
​​​
 
چوپانی را فرزندی بود زیرک و کاردان و این پسر کمک پدر همی کرد در (احصاء) شمارش و آمارگیری از گوسفندان. چنان چه هر غروب پسر گوسفندان را همی شمرده و چند و چون کار به پدر گزارش همی داده تا پدر به نتیجه همی رساند. تا اینکه پسر بزرگ شد و به دنبال کسب مدرک راهی شهر شد؛ بعد از چند سال تلاش و کوشش و جد و جهد بالاخره پسر باسواد شد و به خدمت پدر بازگشت. پدر در کمال مسرت روزی از او خواست تا باز در شمارش گوسفندان به او کمک کند؛ فرزند هم با تمام اشتیاق قبول کرد. گ
امروزه بیش از 200 نژاد متفاوت گوسفند در سراسر وجود دارد و اغلب این نژادها از لحاظ اقتصادی بازدهی چندانی ندارند و بیش از سه چهارم صنعت گوسفندداری دنیا، متکی به 10 تا 20 نژاد مشهور و رایج گوسفندان است. بطورکلی گوسفند یک دام چندمنظوره است و بخصوص از نظر تولید گوشت، پشم، پوست و شیر مورد توجه است. گوسفندان  نژاد افشاری جز گوسفندانی است که پرورش آن بسیار اقتصادی و به صرفه است. به خصوص اینکه این نژاد از گوسفندان دارای گوشت و پشم عالی هستند. در اصل زادگ
گوسفندکاریدال یکی از پرجمعیت ترین نژادهای گوسفندان در جهان است که پس از گوسفند نژاد مرنوس بیشترین جمعیت را در جهان دارد. این گوسفند از نژاد های آمیخته یا اصلاح نژاد شده است. که تولید و اصلاح نژادی آن در قرن نوزده در املاک کاریدال در نیوزیلند شروع شد.
خرید گوسفند زنده در شهر ری و تهران در مجموعه دامداری عبدالعظیم انجام میشود، تنها با یک تماس میتوانید گوسفند را درب منزل با باسکول و قصاب رایگان تحویل بگیرید. برای سفارش با شماره تماس های موجود
نژاد قره گل
گوسفند نژاد قره گل جزو دسته ای از گوسفندان می باشند که دارای زیست بوم های بیابانی هستند. این گونه گوسفندان در بیابان های سرخس یافت می شوند. ویژگی های بدنی و ظاهری این گوسفندان متناسب با آب و هوای بیابانی می باشد. رنگ بدن و پشم گوسفندان این نژاد در زمان برگی مشکی می باشد و با رشد کردن گوسفند رنگ بدن به خاکستری تبدیل می شود و اما دست و پا و کله ی گوسفند هم چنان به رنگ مشکی باقی م ماند. تعداد اندکی از گوسفندان این نژاد دارای رنگ خاکستری
گوسفند حیوانی اهلی و مفیدی است که طی قرن ها بشر با پرورش این حیوانات توانسته است که برخی از نیازهای خود به غذا و تامین پوشاک را به وسیله آنها بر طرف کند
 
امروزه نیز پرورش گوسفندان در مناطق روستایی و عشایری نیز یکی از مهم ترین منابع درآمد اهالی این مناطق می باشد و سود نسبتا مناسبی را برای این مردمان به همراه دارد .اما با استفاده روش های نوین و صنعتی می توان این راندمان سود را بسیار افزایش داد .
 
از پرورش این حیوانات می توان درآمد خوبی را از فرو
گوسفندان گیاهخوار هستند ، به این معنی که رژیم غذایی آنها شامل گوشت نمی شود. آنها بطور معمول دانه ، علف و گیاهان می خورند.بره ها فقط دقایقی پس از به دنیا آمدن قدم می زنند ، اگرچه هنوز چهار تا شش ماه اول زندگی خود به مادرشان وابسته اند.گوسفندان می توانند تا 50 چهره گوسفند دیگر را بشناسند و آنها را به مدت دو سال به یاد آورند. با این حال ، گوسفندهای بریده شده یکدیگر را نمی شناسند و ممکن است برای استقرار دوباره سلسله مراتب چند روز بجنگند. گوسفندان هم
پیراشکی گوشت
تهیه پیراشکی پیچیدگی چندانی ندارد و همانطور که می دانید، هم می توان آن را در روغن سرخ کرد و هم می توان پیراشکی رژیمی یعنی پیراشکی در فر تهیه کرد که در این مطلب با روش تهیه پیراشکی گوشت و پیازچه در فر آشنا خواهید شد.

ادامه مطلب
طرز تهیه ته چین گوشت
یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی که خیلی هم خوشمزه و خوش قیافه اس ته چین هست. غذایی باب دندان افراد خوش اشتها که هر کسی با توجه به طبع و سلیقه خودش می تونه ساختار جدیدی ازش بسازه و ازش لذت ببره. خیلی از ما حتماً ته چین گوشت رو امتحان کردیم و حتی طرز تهیه چندین نوع ته چین دیگه رو هم قبلاً با هم تجربه کردیم. امروز هم قراره با هم طرز تهیه یک نوع ته چین رو با هم ببینیم و یاد بگیریم به نام ته چین گوشت که خیلی راحت و بی دردسر هست و در عین
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
در این مطلب به شرح موضوع فواید صحیح مدیریت گله گوسفندان و چرایی مهم بودن آن خواهیم پرداخت . در ادامه با ما همراه باشید .
کسب درآمد مطلوب از طریق پرورش و نگهداری گوسفند نیازمند استفاده از برخی شیوه های مدیریت به موقع گله و رفع موانع و نیازهای این حیوانات به صورت اصولی و صحیح می باشد .
پیشرفت در پرورش بره ها و افزایش روند تولید محصولات و وزن گیری آنها در طول فصول مختلف ملزم به رعایت این روش ها می باشد.
با خصوصیات گوسفندان افشاری آشنا شوید .
مدیری
سال
هفتم هجری پیامبر (صلی الله علیه و آله) همراه هزار و ششصد نفر سرباز برای
فتح قلعه خیبر که در 32 فرسخی مدینه قرار داشت روانه شدند. مسلمانان در...
بیابانهای اطراف خیبر مدتی ماندند و نتوانستند قلعه‌های خیبر را فتح کنند.
از نظر غذائی در مضیقه سختی قرار داشتند به طوری که بر اثر شدت گرسنگی، از
گوشت حیواناتی که مکروه بود، مانند گوشت قاطر و اسب استفاده می‌کردند.
در این شرایط، چوپان سیاه چهره‌ای که گوسفندان یهودیان را می‌چراند، به
حضور پیامبر (
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
 
 
فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.
مواد لازم
1 کیلوگرم کنگر
500 گرم گوشت ماهیچه
2 عدد پیاز
500 گرم نعناع و جعفری
نمک و فلفل به مقدار لازم
4 قاشق سوپخوری آبلیمو
 روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل‌
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغ‌های کنگر
گوسفند زنده از حیواناتی است که به دست انسان اهلی شده است . دامداران گوسفندان را برای استفاده از پشمشان ، گوشتشان و  ... پرورش می دهند .
بسیاری از افراد نمی دانند که باید برای تهیه گوسفند زنده از کجا اقدام نمایند . در ابتدا باید توجه نمایید که محلی که دام در آن جا نگهداری می شود بهداشتی و تمیز باشد . 
دام زنده را از مراکزی خریداری نمایید که دام های خود را به روش ارگانیک پرورش می دهند و برای رشد دام ها از هیچ گونه داروی هورمنی استفاده نمی کند .
در زم
شهرستان بویین میاندشت با وسعت 1000 کیلومتر مربع و جمعیت 35 هزار نفر از غربی ترین شهرستانهای استان اصفهان که از شمال با شهرستان خوانسار و از جنوب شهرستان فریدونشهر و از شرق با شهرستان فریدن و از غرب با استان لرستان و شهرستان الیگودرز هم مرز می باشد. شهرستان بویین میاندشت دارای آب و هوای کوهستانی با بارش حدود 400 میلیمتر بصورت برف و باران از دو شهر و پنج دهستان از پنج قوم ترک ، لر ، فارس ، ارمنی و گرج تشکیل شده است. بیشتر مردم و ساکنین شهرستان از طر
 
یکی از معروف ترین نژاد های گوسفندان در سراسر جهان، گوسفند نژاد شاروله است، زیستگاه اصلی این نژاد کشور فرانسته است اما در کشور های دیگر هم پرورش داده میشود. این دام نژاد گوشتی-شیری است.این گوسفندان تولید گوشت خیلی بالایی دارند و بیشتر در مراتع آزاد پرورش داده میشوند، جفت گیری این دام در فصل پاییز است.همچنین این گوسفند یکی از نژاد های دوقلوزا محسوب میشود، و بره های این دام سنگین و بدون چربی هستند. بره های این نژاد رشد بسیار سریعی دارند و از ن
اشترودل گوشت و قارچ + طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه خانگی
اشترودل گوشت طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی روش تهیه اشترودل گوشت مجلسی دستور پخت اشترودل گوشت با خمیر کافکا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم . یکی از انواع اشترودل ، اشترودل با گوشت می باشد که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت
 

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم

قارچ
۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا
۲۵۰ گرم
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
 نماینده خوشه انگشتر استان نیز در این همایش به مشکلات فعالان این عرصه اشاره کرد و گفت: نبود بازاچه ویژه صنایع دستی ، نبود بیمه هنرمندان، نبود تسهیلات کم بهره، اجرایی نشدن قانون حمایت از هنرمندان و حمایت نکردن از ثبت جهانی عقیق  و انگشتر قم از عمده مشکلات فعالان این عرصه است .
 
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این همایش استاندار قم گفت: رونق تولید در بخش صنعت یکی از محورهای مدیریتی سطح استان در سال رونق تولید است که راه اندازی خوشه انگشتر اس
 
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت ت
اشترودل گوشت و قارچ + طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه خانگی
اشترودل گوشت طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی روش تهیه اشترودل گوشت مجلسی دستور پخت اشترودل گوشت با خمیر کافکا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم . یکی از انواع اشترودل ، اشترودل با گوشت می باشد که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت
 

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم

قارچ
۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا
۲۵۰ گرم
کنگر پلو با رشته و گوشت
بهار است و فصل سبزیجاتی مانند کنگر که برای قدیمی ها جدا از طعم و مزه دلچسب آن ، حس نوستالژی را هم ایجاد می کند. کنگر پلو و ته چین گوشت غذای محلی شهر زاهدان می باشد.
مواد لازم برای 6 نفر :

 کنگر پاک شده
500 گرم

 گوشت چرخ کرده
 300 گرم

پیاز
2 عدد

 رشته پلویی
 200 گرم

برنج
6 پیمانه

رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری

زعفران ساییده شده
نوک قاشق چایخوری

نمک و فلفل
به مقدار لازم

زردچوبه
1 قاشق چایخوری

روغن یا کره
به مقدار لازم

ادامه مطلب
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
مرکز خرید دام زنده دشت مغان , عرضه کننده انواع دام زنده و گوسفند زنده در تهران می باشد. در این مرکز عرضه دام زنده همراه با اعزام قصاب و تحویل دام در محل انجام می گیرد.
 
در بسیاری از مراسمات ما ایرانیان از دام زنده (گوسفند زنده ) جهت قربانی کردن استفاده می نمایند . موقع خرید این دغدغه به وجود می آید که دام زنده از کجا تهیه گردد. مراکز فروش بسیاری برای تهیه دام وجود دارد ولی باید از سلامت دام در این مراکز اطمینان داشت.مرکز خرید دام زنده دشت مغان 
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور می‌آورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمان‌هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید با ما همراه باشید.
شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان (kashke bademjan) نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌توان
خواص گوشت را میتوان در چندین مقاله جای داد اما ما در این مطلب به انواع مهمترین آنها میپردازیم
گوشت حاوی پروتئین آب چربی و کربوهیدرات و سایر مواد مغذی است
گوشت قرمز در جلوگیری از کم خونی تاثیر زیادی دارد همچنین در تقویت عظلات و کسب انرژی نقش بسزایی دارد
عدم مصرف گوشت در مشکلاتی مانند ریزش مو و پیری زودرس نقش دارد
یکی از راههای افزایش تولید مثل گوسفندان تشخیص فحلی گوسفندان در فصل  جفت گیری گوسفندان است. فحل شدن به علائمی چون سواری دادن گوسفند ماده و ترشح فرومون در میش گفته می شود. اگر تشخیص فحلی و آبستنی گوسفندان به موقع انجام نشود باعث طولانی تر شدن فاصله دو زایمان گوسفند در سال می شود. با اطلاع از زمان دقیق فحلی گوسفند ماده و بز ماده به راحتی می توانتلقیح مصنوعی گوسفندان و بز را انجام داد و حتی امکان اصلاح نژاد گوسفندان وجود دارد.
چرخه فحلی گوسفند
دانلود آهنگ جدید بهرام به نام گوشت
دانلود آهنگ جدید بهرام به نام گوشت,دانلود آهنگ گوشت بهرام,تفسیر آهنگ گوشت بهرام,دانلود تک آهنگ جدید بهرام به نام گوشت,دانلود رایگان اهنگ گوشت بهرام,تفسیر کاور اهنگ گوشت بهرام,New Sing Bahram Called Gosht, دانلود آهنگ گوشت بهرام,تکست آهنگ گوشت بهرام, تک آهنگ گوشت بهرام, بهرام گوشت, گوشت بهرام, تفسیر آهنگ جدید بهرام 
گوسفندان نژاد قشقایی به دلیل داشتن خصوصیات ذاتی برتر در دسته بهترین گوسفندان ایرانی قرار میگیرد. اصولا نام گذاری گوسفندان بنا به محل زندگی آنها صورت میگیرد و به همین شکل گوسفندان این نژاد هم با نام زیست بومشان شناخته میشوند. در ادامه این نوشته اطلاعات کاملی برای آشنایی با این نژاد در اختیارتان قرار خواهیم داد. برای خرید گوسفند زنده در تهران با ما تماس بگیرید 
گوسفند نژاد قشقایی یکی از اتنواع گوسفندانی است که برای مصارف گوناگون مورد استفا
کُتلت (به انگلیسی: kotlet) یا شامی کباب از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو می‌شود. می‌توان آن را به عنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ شدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی یا حبوبات تهیه می‌شود.
 
سیب‌زمینی رنده شده، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، پیاز رنده شده، نمک و ادویه پس از مخلوط شدن، مای
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت
چه خوب که با کمی جستجو کردن در سایت‌ها یا  خواندن کتاب‌های آشپزی، غذاهای محلی شهرهای دیگری از کشورمان را یاد بگیریم و بپزیم. برای مثال آش سورانه کرمانشاهی که هم با گوشت می‌توانید درست کنید، هم بدون گوشت! یک آش خوشمزه و متفاوت است که با رب انار و گیاه سورانه تهیه می‌شود. سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است. با طرز تهیه این آش همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش سورانه کرما
مشاور پرورش شترمرغ
 
خواص کلی گوشت شتر مرغ و فراورده های آن
گوشت این پرنده به دلیل کلسترول پایین و پروتئین عالی از نظر پزشکان برای بیماران قلبی و عروقی توصیه میشود. کسانی که از چاقی رنج می برند و نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند، گوشت شتر مرغ بهترین گزینه برای آنها خواهد بود. زیرا گوشت شتر مرغ ، کالری کمتر، چربی بسیار پایین و ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارد. همچنین گوشت شتر مرغ برای افراد کم خون نیز بسیار مفید می باشد. بر اساس گزارشات آزمایشگ
قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف درست می‌کنند.
 
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)
گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)
شنبلیله: ۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه قورمه سبزی
لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار
 
دام هایی هم چون گاو و گوسفند از جمله حیواناتی می باشند که از دیر باز برای مصارف مختلف توسط انسان پرورش داده می شوند. گاو و گوسفند را در درجه ی اول و تا رشد کامل حیوان برای استفاده های لبنی و شیر تولیدی و استفاده از پشم و کود حیوانی پرورش داده می شوند. بعد دیگر استفاده از این گونه حیوانات ذبح و استفاده از گوشت آن ها می باشد. گوشت گوسفندی و گوشت گاو دو نوع از مرغوب ترین گوشت های حیوانی هستند که اصطلاحآ به آن گوشت قرمز گفته می شود. استفاده ی این گو
 
خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشت‌های ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
500 گرم هویج
3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو و شکر به مقدار لازم
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل‌
هویج‌ها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
برای تهیه این آبگوشت اگر از گوشت بدون دنبه استفاده می‌کنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به غذا می‌دهد.
 
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفن
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد . 
سطح خارجی گوشت نباید لزج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .
هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.
گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .
چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .
گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دا
مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها